Aanbod

Bij de JONGERENStip kun je terecht voor informatie of advies over verschillende onderwerpen. De vrijwilligers van de JONGERENStip staan klaar voor alle jongeren in Nijmegen. Heb jij een vraag over opvang, verslaving, schulden, seksualiteit, zorgverzekering, inkomen, gezondheid, sociale contacten, opvoeden, vrienden, school, gevoelens, discriminatie, omgaan met geld of over jouw thuissituatie? Dan kun jij terecht bij de JONGERENStip.

Het team van vrijwilligers beschikt over verschillende expertises waardoor jouw vraag zo goed mogelijk wordt behandeld. Ook werkt het team nauw samen met verschillende organisaties zodat jij er zeker van kunt zijn dat jij de beste hulp krijgt.

Daarnaast is het bij de JONGRENStip mogelijk begeleiding te krijgen van verschillende ervaringsdeskundigen. Zij kunnen jou helpen met verschillende problemen op het gebied van: burn-out, re-integratie, lifestyle, verslaving, geld en schulden. De ervaringsdeskundigen zullen een project met jou starten waarin zij in een korte tijd jou gaan helpen met je probleem. Aan het eind gaan zij samen met jou kijken wat de gevolgstappen zullen zijn. Dit is erg laagdrempelig, omdat er niet direct sprake is van hulpverlening, maar toch krijg je de juiste hulp, informatie en advies.

www.000webhost.com